Σχετικά με εμάς

Υψηλής ποιότητας προϊόντα, σχεδιασμένα με πάθος

Η Chic Strom έχει πάνω από μισό αιώνα ιστορίας. Ξεκίνησε το 1962 με την κατασκευή παραδοσιακών χειροποίητων στρωμάτων και ταπετσαριών. Με βάση τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και την άριστη κατασκευή τους, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, το κατέστησαν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του τόπου σε όλη την Ελλάδα.

Franchise

Σε μια προσπάθεια να επικοινωνούμε αποτελεσματικά με τους καταναλωτές μας παντού στην Ελλάδα, η Chicstrom επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της με καταστήματα franchise ή κατάστηματα shops in shops

Eco

Η Chic Strom εκμεταλλεύεται τα ευρήματα των επιστημονικών ερευνών. Όλα τα υφάσματα είναι οικολογικά και έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα του Eco-Tex Standart 100.

Guarantee 

Chic Strom provides a written guarantee between 3 and 10 years for all its mattresses. The guarantee covers the quality and safety of the used materials  and their durability.

Ιστορία

Η Chic Strom έχει πάνω απο μισό αιώνα ιστορίας

Ξεκίνησε το 1962 με την κατασκευή παραδοσιακών χειροποίητων στρωμάτων και ταπετσαριών. Με βάση τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και την εξαιρετική κατασκευή τους, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, το κατέστησαν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία

Η Chicstrom είναι κατασκευαστής στρώματος που ενσωματώνει την τεχνολογική καινοτομία, την περιβαλλοντική φροντίδα και το πάθος για τη δουλειά της!

Πολιτική ποιότητας

Η Chic Strom που μελετά και κατασκευάζει προϊόντα ύπνου από το 1962 και έχει δημιουργήσει σειρές προϊόντων με βάση τον σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του για ξεκούραση

Οι εγκαταστάσεις μας

Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πιο απαιτητικών έργων