Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Chic Strom

Στρώματα Υψηλής Ποιότητας

Ιστορία

H Chic Strom έχει πάνω από μισό αιώνα ιστορίας. Ξεκίνησε το 1962 με την κατασκευή στρωμάτων και εφαπλωμάτων παραδοσιακού χειροποίητου τύπου. Βασιζόμενη στα προ- σεκτικά επιλεγμένα υλικά και στην άριστη κατασκευή τους, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις, την κατέστησαν μια από τις πιο αναγνωρίσιμες επωνυμίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντικό σημείο στην ιστορία της είναι το 2001, οπότε και στεγάστηκε η παραγωγή σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις 5.500 τετραγωνικών μέτρων, με υπερσύγχρονα μηχανήμα- τα. Παράλληλα ξεκίνησε και η ανάπτυξη του δικτύου των ιδιόκτητων καταστημάτων της. Η Chic Strom σήμερα συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες και κατασκηνώσεις και συγχρόνως απολαμβάνει την απόλυτη αποδοχή των προϊόντων της από ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία των αδελφών Κελεσίδη ιδρύθηκε το 1962. Αντικείμενό της ήταν η κατασκευή στρωμάτων και εφαπλωμάτων παραδοσιακού χειροποίητου τύπου. Στη συνέχεια οι αδελφοί Κελεσίδη, πρωτοστατώντας στην εξέλιξη της τεχνολογίας του χώρου, κατασκεύασαν ένα ανατομικό στρώμα αμερικάνικου τύπου που προσέφερε έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Το προϊόν τους γρήγορα απέκτησε φανατικούς οπαδούς σε όλη την Ελλάδα.

Το 1993 ο Ευάγγελος Κελεσίδης δημιούργησε τη Chic Strom. H εταιρία βασιζόμενη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άριστη κατασκευή, τα επιλεγμένα υλικά και το άψογο σέρβις κατόρθωσε να γίνει ταχύτατα γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Το 2001 τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβαν οι απόγονοι και τα νεότερα μέλη της οικογένειας Κελεσίδη. Δημιούργησαν τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.500 τετραγωνικών μέτρων, επένδυσαν σε νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα που αναβάθμισαν την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και διεύρυναν την γκάμα τους, ενώ επέκτειναν τα σημεία διανομής τους σε όλη την Ελλάδα ενισχύοντας τόσο το λιανεμπόριο όσο και το χονδρεμπόριο.

Η Chic Strom σήμερα συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες και κατασκηνώσεις και συγχρόνως απολαμβάνει την απόλυτη αποδοχή των προϊόντων της από ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία

Η Chic Strom είναι ο κατασκευαστής στρωμάτων που ενσωματώνει στα προϊόντα του α) τεχνολογική καινοτομία, β) φροντίδα για το περιβάλλον, γ) πάθος για το αποτέλεσμα της δουλειάς του δ) φροντίδα για τον άνθρωπο και το βίο του. Αυτό τον κάνει αυτομάτως ειδικό επί του ύπνου.

Science
Το τμήμα R&D της εταιρείας μελετά εντατικά κάθε εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης (νευροεπιστήμες, ορθοπεδική) και ενσωματώνει τα πορίσματά τους στις διαδικασίες παραγωγής των στρωμάτων της Chic Strom. Η βαθιά γνώση της ανθρώπινης κατάστασης και των εξελίξεων σε υλικά και μεθόδους παραγωγής εγγυάται ότι θα έχετε το ιδανικό στρώμα για τις προσωπικές σας ανάγκες.

B. Eco
Η Chic Strom, αξιοποιεί τα ευρήματα της επιστημονικής της έρευνας, μεριμνώντας για τον άνθρωπο . Τα υφάσματα των στρωμάτων Chic Strom είναι οικολογικά και ασφαλή αν έρθουν σε απευθείας επαφή με το δέρμα και έχουν ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες, σύμφωνα με τα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Eco-Tex Standard 100. Παράλληλα, επιδεικνύοντας ευαισθησία και εγρήγορση απέναντι στα πρότυπα και την εξέλιξη του βίου μεριμνά και για το περιβάλλον.

Γ. Passion
Η Chic Strom συμπληρώνει περίπου μισό αιώνα ενασχόλησης με την κατασκευή στρωμάτων και υλικών ύπνου. Η επιτυχία και η μακροημέρευσή της είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσής της στο έργο που έχει αναλάβει και στη δέσμευσή της να παράγει πάντα ολοένα καλύτερα στρώματα, διαρκώς καλύτερα περιβάλλοντα ύπνου. Η Chic Strom έχει επενδύσει το έργο της με πάθος.

Δ. Comfort
Η επιστημονική προσέγγιση, η φροντίδα για το περιβάλλον και η παθιασμένη επιδίωξη της τελειότητας έχουν ένα στόχο: τη διαμόρφωση του ιδανικού εξατομικευμένου περιβάλλοντος ύπνου. Στόχος είναι η άνεση, η απόλαυση, η ποιότητα σε όλους τους χώρους που ζούμε, κυρίως στους απόλυτα προσωπικούς.

Πολιτική Ποιότητας

Η Chic Strom μελετώντας και κατασκευάζοντας από το 1962 προϊόντα για καλό ύπνο έχει δημιουργήσει προϊοντικές σειρές με γνώμονα:

το σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του για ξεκούραση, χαλάρωση και άνεση την υψηλή ποιότητα υλικών, παραγωγής και τελικού προϊόντος την εγγυημένη αντοχή των προϊόντων την υψηλή αισθητική και το σύγχρονο design

Όλα τα προϊόντα της Chic Strom είναι αποτέλεσμα ειδικής μελέτης τάσεωνκαι διεθνών εξελίξεων και προσεκτικού σχεδιασμού από το εξειδικευμένο επιτελείο του τμήματος New Product Research & Development της εταιρίας.

Πιστή στις αρχές της για σεβασμό στον άνθρωπο και την ανάγκη του για προϊόντα υψηλής ποιότητας, η Chic Strom επενδύει συνεχώς στην έρευνα και τη μελέτη των διεθνών εξελίξεων σε θέματα ορθοπεδικής προσαρμόζοντας στην παραγωγή της κάθε στοιχείο που μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα στρώματά της, δημιουργώντας καινοτόμα, αξιόπιστα προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας και εγγυημένης υγιεινής.

Οι σύγχρονες μέθοδοι και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας που εφαρμόζει η Chic Strom διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, που εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα και επιβραβεύεται με την κατάκτηση μιας από τις υψηλότερες θέσεις σε πωλήσεις στον κλάδο.

ΣΗΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Η Chic Strom παρέχει γραπτή εγγύηση διάρκειας από 3 έως 10 έτη για όλα της τα στρώματα. Η εγγύηση καλύπτει την ποιότητα και την ασφάλεια των χρησιμοποιούμενων υλικών καθώς και την αντοχή τους. Τα υφάσματα των στρωμάτων Chic Strom είναι οικολογικά και ασφαλή αν έρθουν σε απευθείας επαφή με το δέρμα. Έχουν ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες, σύμφωνα με τα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Eco-Tex Standard 100.

TOP